Algemene voorwaarden

Definities

Partner: een partij waarmee Luxevillahuren.nl afspraken heeft omtrent affiliate marketing
Klant: degene die overgaat op aankoop op de website van een partner

Affiliate website

Luxevillahuren.nl is een affiliate website. Dit houdt in dat de website werkt als online doorgever van informatie over de aangeboden accommodaties van de partner.

Wanneer de websitebezoeker op een affiliate link klikt en op de website van de accommodatiehouder/partner besluit een aankoop te doen, krijgt Luxevillahuren.nl hiervoor een commissie. Deze vergoeding wordt door de partner betaalt, niet door de klant. Hiervoor worden dus geen extra kosten in rekening gebracht bij de klant.

Inhoud

De teksten en foto’s op Luxevillahuren.nl zijn met grote zorg en aandacht geselecteerd en samengesteld. Het kan voorkomen dat informatie verouderd, onjuist of onvolledig is. Luxevillahuren.nl is niet aansprakelijk voor deze onjuistheden. De informatie op de website van de partner is altijd leidend. Luxevillahuren.nl is ook niet verantwoordelijk voor de onjuistheden/fouten op de websites van partners waar naar verwezen wordt.

Foto’s op Luxevillahuren.nl komen direct van de partner en zijn eigendom van de accommodaties. Zie je een foto die auteursrechtelijk beschermd is? Geef dit aan ons door en de foto wordt binnen 24 uur door ons verwijderd.

Reserveringen

Maakt de klant een aankoop bij de partner, dan dient de klant contact op te nemen met de partner voor alle vragen/opmerkingen over de aankoop. Luxevillahuren.nl is niet aansprakelijk voor fouten in reserveringen die worden gemaakt bij een accommodatie van een partner. Geschillen die te maken hebben met de reservering moeten altijd tussen de klant en de partner worden opgelost. Luxevillahuren.nl heeft geen enkele invloed op fouten in reserveringen.

Heb je vragen over onze algemene voorwaarden? Neem contact op via info@luxevakantieplekjes.nl.