Over mij

Hoi! Ik ben Maaike en op deze website heb ik de mooiste vakantievilla’s verzameld die je in Nederland kunt vinden. Zelf ben ik namelijk heel kieskeurig als het gaat om het vinden van een geschikt vakantiehuis. Om mij ergens thuis te voelen moet alles kloppen, van sfeer tot inrichting en van locatie tot details.

Luxevillahuren.nl

Gelukkig kun je in Nederland échte parels vinden, maar dan moet je wel goed zoeken. Om voor jou deze zoektocht makkelijker te maken ben ik deze website gestart. Omdat elke vakantievilla voldoet aan strenge eisen, hoef je niet meer zo lang te zoeken naar je favoriet. Door het eenvoudige drop-down menu kun je ook makkelijk een villa vinden die aan je eisen voldoet. Zo kun je op aantal personen zoeken, maar ook op faciliteiten of locatie. 

Mocht je meer willen lezen over mijn eigen luxe vakanties en reizen, dan raad ik je aan om de website Luxevakantieplekjes.nl te bezoeken. Hier vind je nóg meer luxe vakantieadressen, maar ook persoonlijke ervaringen en tips.

Samenwerken

Wil jij je vakantievilla laten toevoegen op deze website? Dat kan! Neem contact met mij op, dan bekijk ik of de villa voldoet aan mijn eisen. Matcht de villa goed bij Luxevillahuren.nl, dan voeg ik deze vervolgens toe op de website. Heb je een andere suggestie, dan sta ik open voor je ideeën!