Wellness villa in Noord-Holland voor 6 personen met hottub en buitensauna

Villa aan de Schoorlse Duinen

Deze villa voor 6 personen heeft een prachtige ligging in de natuur. Het strand is even verderop en de Schoorlse Duinen zijn vlakbij. Ook Schoorl met haar bekende klimduin ligt op fietsafstand.

De woning beschikt over een wellness ruimte met houtgestookte hottub (met geïntegreerde houtkachel) en een buitensauna. Bij de ‘houtkachel’ is een gezellig terras gerealiseerd waar het heerlijk vertoeven is, ook bij slecht weer.

De villa in Noord-Holland is voorzien van een woon-/eetkamer met zithoek, houtkachel en smart-tv. De open keuken beschikt over alle moderne gemakken, zoals een Quooker en een combi-magnetron. Er zijn in totaal drie slaapkamers en drie badkamers.

Samengevat

 

  • Vakantievilla aan de Schoorlse Duinen
  • Nabij Schoorl en de Nederlandse kust
  • Wellness ruimte met hottub en sauna
  • Woonkamer met houtkachel en smart-tv
  • Open keuken met alle moderne gemakken
  • Drie slaapkamers en drie badkamers
Ga naar de website

Locatie van de villa

Deze vakantievilla ligt aan de Schoorlse Duinen, vlak bij het strand.  Er zijn mooie wandel- en fietsroutes in buurt, dus trek er zeker op uit in het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust!

Schoorl staat vooral bekend om de Klimduin. Dit is een zandduin die midden in het dorp staat en is maar liefst 51 meter hoog. Durf jij het aan om deze te beklimmen?

Ook een leuke plek om te bezoeken tijdens je vakantie is het charmante Bergen. Pak een terrasje of shop in de knusse boetiekjes. Grote steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn ook makkelijk te bereiken.