Boerderij Villa op de Veluwe met Spa & Wellness kelder met o.a. privé zwembad

Boerderij Villa met Spa & Wellness kelder

Deze super-de-luxe vakantievilla staat op een luxe resort op de Veluwe. Met vijf slaapkamers en vier badkamers (verdeeld over drie verdiepingen) is er ruimte voor maximaal 12 personen. De master bedrooms beschikken over Hespera bedden.

De woning heeft een prachtige, landelijke uitstraling door de rietgedekte kap en de houten balken. Vanaf de woonkamer kun je de deuren openslaan en naar buiten stappen op de overdekte veranda met terras.

In de kelder vind je een heuse privé spa. Hier kun je zwemmen in het binnenzwembad, je spieren ontspannen in de sauna of even bubbelen in de whirlpool. Er is tevens een zitgedeelte en een doucheruimte in de kelder.

Samengevat

 

  • Duurzame villa met landelijke uitstraling
  • Beschikt over een Spa & Wellness kelder
  • Met privé zwembad, whirlpool en sauna
  • Vijf slaapkamers en vier badkamers
  • Overdekte veranda met terras
Boek direct

Ontdek de Veluwse bossen

Je bent hier op fietsafstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een uniek natuurgebied met een rijke historie en een bijzondere collectie kunstwerken. Het park is opgericht in 1935 en beslaat een oppervlakte van 5.400 hectare. Wandel of fiets langs afwisselende landschappen, zoals bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landbouwgronden. Je kunt er diverse wilde dieren spotten, zoals wilde zwijnen, edelherten, reeën en moeflons.

Eén van de hoogtepunten van De Hoge Veluwe is het Kröller-Müller Museum. Hier vindt je de op twee na grootste Van Gogh-collectie ter wereld. Naast werken van Van Gogh, kun je in het museum ook werken bewonderen van andere beroemde kunstenaars, zoals Claude Monet, Pablo Picasso en James Ensor. Op De Hoge Veluwe kun je ook een bezoekje brengen aan Jachthuis Sint Hubertus, ontworpen door de beroemde architect H.P. Berlage. Het jachthuis is ingericht in Jugendstil.