Boshoeve in Gelderland met verwarmd zwembad, sauna en sportvoorzieningen

Vakantievilla voor 20 personen

Zoek je nog een rustig gelegen villa voor een familie- of vriendenweekend? Deze woning is geschikt voor maximaal 20 personen en ligt op één van de mooiste plekjes in de Achterhoek.

Het ontbreekt je hier aan niets. Er is onder andere een verwarmd buitenzwembad, sauna, sport- en spelvoorzieningen, fitness, houtkachel en een kampvuurplaats. Overal om je heen zie je de natuur en het is dan ook een prachtige omgeving om in de wandelen of te fietsen.

De villa voor 20 personen bestaat uit 2 gebouwen. Het hoofdhuis met 6 slaapkamers en 6 badkamers en een bijgebouw met 2 familieslaapkamers en 2 badkamers. Het hoofdhuis beschikt over o.a. een woonkamer met zitgedeelte en houtkachel, een open keuken en bijkeuken. Het bijgebouw beschikt o.a. over een recreatieruimte, tafelvoetbal en wellness ruimte met sauna.

Samengevat

 

  • Vakantievilla voor maximaal 20 personen
  • Twee gebouwen: hoofdhuis en bijgebouw
  • Gelegen op een rustige plek in de Achterhoek
  • Grote tuin met buitenzwembad en kampvuurplaats
  • Wellness ruimte met o.a. Finse sauna
  • 8 slaapkamers en 8 badkamers
  • Recreatieruimte met o.a. een Xbox
Boek direct

Locatie van de villa

De vakantievilla ligt op één van de mooiste plekjes in de Achterhoek, tussen Winterswijk en Aalten. Het is hier heerlijk rustig, overal om je heen zie je natuur. Wandel of fiets door het coulisselandschap van de Achterhoek met landgoederen, kastelen en karakteristieke boerderijen.

Leuke plaatsen om te bezoeken in de omgeving zijn Winterswijk (met gezellig winkelcentrum), Bredevoort (met vele antiquariaten en boekwinkels), Doesburg (met historische binnenstad) en Bronckhorst (met pittoreske sfeertje). Schloss Anholt is ook een aanrader, dit is een prachtig middeleeuws kasteelmuseum.