Familiehuis voor 20 personen met jacuzzi, privé sauna en sunshower op de Veluwe

Familiehuis voor 3 generaties

Deze villa in Nederland voor 20 personen is ideaal voor een familievakantie. Je slaapt hier op de Veluwe in een energieneutraal vakantiehuis met een sauna, sunshower en in de tuin een overdekte jacuzzi.

Er zijn in totaal acht slaapkamers, waaronder een aantal slaapkamers met een stapelbed voor de kinderen. Twee kinderkamers zijn voorzien van een Xbox. Er zijn in totaal vijf badkamers, waaronder één met ligbad en sunshower. Eén slaapkamer en badkamer hiervan zijn geschikt voor invaliden.

De sfeervolle woonkamer beschikt over een sfeerhaard en smart tv. De open keuken is voorzien van modern apparatuur en twee vaatwassers. Vanaf de vakantievilla op de Veluwe loop je direct het bos in.

Samengevat

 

  • Energieneutrale villa op de Veluwe
  • Perfect voor families (3 generaties)
  • Overdekte jacuzzi in de tuin
  • Acht slaapkamers en vijf badkamers
  • Sfeervolle woonkamer met sfeerhaard
  • Twee kinderkamers met Xbox
  • Extra wellness: sauna en sunshower
Boek direct

In de omgeving

Het familiehuis staat op de Veluwe in de buurt van Ede en Arnhem. Beide leuke steden om te bezoeken voor een dagje winkelen, cultuur snuiven of een terrasje te pakken. Ook Apeldoorn is een aanrader, deze stad wordt gezien als kloppend hart van de Veluwe.

De omgeving van het vakantiepark wordt bevolkt door wilde dieren. Kun jij ze allemaal spotten? Zo zijn er wilde zwijnen, maar ook harten, vossen, dassen spechten, uilen, konijnen en andere bosbewoners. De Veluwse bossen nodigen je ook graag uit voor een lange wandeling of fietstocht.

Ook leuk: breng een bezoekje aan het Kröller-Müller Museum. Hier sta je oog in oog met mooie kunstwerken van onder andere Vincent van Gogh en Piet Mondriaan. Ook de Apenheul, Burgers’ Zoo en het Dolfinarium zijn in de buurt.