Family Lodge voor 12 personen in Zeeland met gezellige binnenplaats

Family Lodge voor 12 personen

Deze groepsaccommodatie in Zeeland bestaat uit 3 lodges die met elkaar verbonden zijn door een gezellige binnenplaats. Op deze binnenplaats vind je een tuin met terras, tuinmeubilair en een loungeset.

De eerste lodge beschikt over een ruime zithoek en een open leefkeuken waar iedereen plaats kan nemen aan de grote tafel. De andere twee lodges beschikken over een loungehoek met tv, Playstation en een soundbar. In elke lodge vind je een klein keukenblok en 3 slaapkamers met 2-persoons bedden. Elke slaapkamer is voorzien van een badkamer met inloopdouche.

Goed om te weten: elke lodge beschikt over airconditioning en een televisie met streamfunctie. Je kunt dus vanaf je telefoon direct streamen op de televisie. De groepsaccommodatie ligt om precies te zijn in Scharendijke, Zeeland. In de buurt vind je De Brouwersdam, een unieke plek die Zuid-Holland met Zeeland verbindt.

Samengevat

 

  • Groepsaccommodatie voor 12 personen
  • Bestaat uit drie verschillende lodges
  • Een lodge met grote zithoek en open keuken
  • Twee lodges met loungehoek met tv
  • Elke lodge beschikt over 3 slaapkamers
  • Gelegen op een unieke locatie in Zeeland
  • Gezellige binnenplaats met tuin en terras
Boek direct

Locatie van de villa

De groepsaccommodatie ligt op een vakantiepark in Scharendijke, Zeeland. In de buurt vind je De Brouwersdam, een unieke plek dat Zuid-Holland met Zeeland verbindt. Hier kun je genieten van zon, zee, strand én watersport. En je kunt er ook heerlijk uit eten gaan.

Spot zeehonden op het Grevelingenmeer of stap de natuur in voor een fijne wandeling, bijvoorbeeld bij Natuurgebied Kabbelaarsbank. Beleef de geschiedenis overnieuw tijdens de bunkerroute in Ouddorp. Deze route brengt je langs verschillende bunkers uit de Tweede Wereldoorlog.

Bezoek ook het havenstadje Zierikzee en haar charmante straatjes met leuke winkels en terrasjes. Kortom: er is genoeg te zien en te beleven in de directe omgeving!