Lodge voor 20 personen in de Achterhoek met zwemvijver, hottub en sauna

Villa voor 10 tot 20 personen

Deze villa genaamd ‘Amalia Familia’ bestaat uit meerdere vakantiehuizen. Er zijn in totaal zes vakantiewoningen met slaapvertrekken. Twee luxe vakantiehuizen met drie 2-persoons slaapkamers met ieders een eigen badkamer en een eetruimte met kitchenette. Ook zijn er vier luxe 2-persoons hotelstudio’s met kitchenette.

De groepsaccommodatie is geschikt voor 10 tot 20 personen en beschikt over een sfeervolle woonkamer waar iedereen met elkaar kan loungen. Er is ook een grote open keuken om samen te kokkerellen en te dineren. Er is ook een heerlijk grote buitenruimte met eigen zwemvijver en hottub. Ook beschikt de accommodatie over een grote sauna, douches en kleedruimtes.

Op het vakantiepark kun je ook het ontbijt en/of diner laten regelen. Er zijn tien privé parkeerplekken aanwezig. Ook geniet je hier van hotelservice; het beddengoed, de handdoeken en een keukenpakket liggen al voor je klaar.

Samengevat

 

  • Groepsaccommodatie voor 10 tot 20 personen
  • Bestaat uit 2 luxe vakantiehuizen en 4 hotelstudio’s
  • Grote gezamenlijke woonkamer en open keuken
  • Privé sauna, douches en kleedruimtes
  • Grote zwemvijver in de tuin en een hottub
  • Maar liefst tien privé parkeerplaatsen
  • Hotelservice: o.a. beddengoed & handdoeken
Boek direct

Locatie van de villa

De groepsaccommodatie ligt op een vakantiepark in Winterwijk (Gelderland). Je bent hier in de Achterhoek, een regio voor natuurliefhebbers, rustzoekers en mensen die houden van cultuur, geschiedenis en leuke dorpjes en steden ontdekken.

Bezoek tijdens je verblijf de 240 miljoen jaar oude steengroeve in Winterswijk, sla een balletje op Golfbaan de Voortwisch of breng een bezoek aan Museum Villa Mondriaan, waar de wereldberoemde Piet Mondriaan zich ontwikkelde tijdens zijn tienerjaren.

Natuurgebied Nationaal Landschap Winterswijk is bijna 22.000 hectare groot en is ingesloten tussen Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde en de Duitse grens. Een bezoek aan deze steden/dorpjes is ook een aanrader, of wijk uit over de Duitse grens naar Bocholt (17 km afstand) of Duisburg (57 km afstand).