Luxe 10-persoons villa in Zeeland met wijnklimaatkast en Finse sauna

Luxe villa aan het Veerse Meer

Aan de zuidkant van het Veerse Meer in Zeeland vind je deze luxe villa voor 10 personen. Je geniet hier van een veelzijdige omgeving, waar je kunt zeilen, surfen, zwemmen, fietsen of prachtige wandelingen kunt maken. De villa ligt aan het water en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 153m². Daardoor heeft iedereen uit je gezelschap genoeg ruimte voor zichzelf.

De benedenverdieping bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken en een slaapkamer met ensuite badkamer met inloopdouche en toilet. De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een wijnklimaatkoelkast, koelkast met vriesvak en een koffiecorner.

Op de bovenverdieping van de villa met sauna vind je vier slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en traditionele Finse sauna en een badkamer met ligbad en een apart toilet. Wil je buiten zitten met mooi weer? Dat kan! Via de tuindeuren kom je op het gemeubileerde terras terecht.

Samengevat

 

  • Vakantievilla aan het Veerse Meer
  • 153m² leefruimte voor 10 personen
  • Sfeervolle woonkamer met moderne inrichting
  • Vijf slaapkamers en drie badkamers
  • Een badkamer heeft een traditionele sauna
  • Luxe vakantiepark in Zeeland
  • Gemeubileerd buitenterras
Boek direct

Prachtige locatie aan het Veerse Meer

De villa staat op een luxe vakantiepark in Zeeland, waar je nog meer villa’s kunt vinden die geschikt zijn voor 4 tot 16 personen. Ze hebben allemaal uitzicht op het water, of liggen direct aan het water. De woning ligt aan de zuidkant van het Veerse Meer.

Het is een veelzijdige omgeving, waar je niet alleen kunt wandelen en fietsen maar ook kunt zeilen, surfen, zwemmen of varen. Er liggen ook een aantal pittoreske Zeeuwse dorpjes in de buurt. Huur een bootje bij de vissershaven en ontdek de waterrijke omgeving.

Ook een aanrader, Yserke! Dit is de Zeeuwse plaats om te zijn voor verse mosselen en oesters. Een bezoekje brengen aan de steden Goes of Middelburg mag ook niet ontbreken tijdens je vakantie.