Luxe 8-persoons villa op Texel met wellness tub en Finse sauna

Vakantievilla nabij de Koog op Texel

Deze 8-persoons vakantievilla ligt op een kleinschalig vakantiepark nabij de Koog. De villa is met 160 m2 erg ruim en beschikt over vier slaapkamers met elk een eigen badkamer. Niet alleen binnen heb je veel ruimte; ook buiten heb je een riant perceel tot je beschikking.

Een verblijf in deze luxe vakantievilla op Texel betekent optimaal genieten van het buitenleven gevoel. Zo is er een Finse sauna aanwezig en een buitendouche. Ook is er een buitenkeuken én een buitenhaard. Wauw!

Binnen geniet je van een panoramisch uitzicht door de grote glazen pui. De woonkamer is voorzien van een grote eettafel en comfortabele zithoek met flatscreen tv en grenst aan de open keuken met wijnklimaatkast. Er zijn vier slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Eén badkamer beschikt over een whirlpool-ligbad.

Samengevat

 

  • Ruime villa’s met groten glazen pui
  • Woonkamer met knusse houthaard
  • Open keuken met wijnklimaatkast
  • Vier slaapkamers met elk een badkamer
  • Eén badkamer beschikt over een luxe ligbad
  • Finse sauna en buitendouche in de tuin
  • Buitenhaard en buitenkeuken
Boek direct

Het mooiste waddeneiland van Nederland

Texel wordt gekenmerkt door een veelzijdigheid aan landschappen. Vanaf je luxe vakantievilla valt er altijd wel wat te beleven en te zien tijdens een lange fiets- of wandeltocht. In elk seizoen valt er genoeg te beleven!

Met de uitgestrekte duinen, de Noordzee en de Waddenzee in de achtertuin is het populaire waddeneiland een paradijs voor rustzoekers en natuurliefhebbers. De strandjes nodigen uit tot lekker luieren en in de verschillende dorpjes in de omgeving nodigen de terrasjes je uit voor veel gezelligheid.