Luxe geschakelde vakantievilla op de Veluwe voor 12 personen

Vakantievilla voor 12 personen

Deze vakantievilla op de Veluwe ligt op een prachtige locatie op de Veluwe. De accommodatie staat op een vakantiepark met een aantal fijne faciliteiten waar je eindeloos gebruik van mag maken. Denk aan een binnen- en buitenzwembad, een wellness studio, een restaurant en fietsverhuur.

Vooral familiegroepen vermaken zich hier uitstekend. Je kunt met maximaal 12 personen in de vakantievilla slapen. De woonkamer is sfeervol ingericht en beschikt over een flatscreen tv. Er is een open keuken met modern apparatuur.

Er zijn in totaal vijf slaapkamers , waarvan vier met 2-persoonsbed en één familiekamer met ruime bedstee en twee 1-persoonsbedden. Ook zijn er vijf badkamers met inloopdouche en toilet.

Samengevat

 

  • Geschakelde vakantievilla op de Veluwe
  • Vakantiepark met zwembaden en wellness studio
  • Vijf slaapkamers en vijf badkamers
  • Sfeervolle woonkamer met flatscreen-tv
  • Open keuken met moderne apparatuur
  • Geschikt voor maximaal 12 personen
  • Prachtige ligging in de natuur
Boek direct

Nationaal Park de Veluwe

De locatie van de villa is prachtig. Je bent hier in de bossen van de Veluwe en er zijn diverse natuurgebieden in de directe omgeving.

Bijvoorbeeld het Kootwijkerzand; de grootste zandverstuiving van heel Europa. Dit natuurgebied bestaat uit vennen, heiden, bossen en weilanden. Nog een ander prachtig natuurgebied in de buurt is het magische Speulderbos.

Bezoek ook een aantal dorpjes in de omgeving, zoals Kootwijk, Otterlo, Garderen en Lunteren. Of plan een uitje naar Paleis het Loo bij Apeldoorn.

Mocht je zin hebben in een bijzondere ervaring, boek dan een wildwandeling met een boswachter. Of maak een unieke dagtocht in een 4×4 Land Rover. Ook een aanrader: huur een e-bike of e-chopper op het vakantiepark!