Luxe groepsaccommodatie voor 12 personen in Bemelen, Limburg

Villa in Limburg voor 12 personen

Deze villa voor 12 personen in Nederland staat op een vakantiepark nabij het rustieke plaatsje Bemelen. Je bent hier vlakbij Maastricht en Valkenburg en je bent hier omringd door het typisch Limburgse heuvellandschap.

De vakantiewoning biedt ruimte aan maximaal 12 personen. Er is een woonkamer met tv, een volledig ingerichte open keuken en een grote eettafel met plek voor 12 personen. Er zijn zes slaapkamers in totaal en twee badkamers.

Op de begane grond vind je twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Op de bovenverdieping vind je nog eens vier slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche.

Samengevat

 

  • Luxe groepsaccommodatie voor 12 personen
  • Op een vakantiepark nabij het stadje Bemelen
  • Prachtige locatie in Zuid-Limburg
  • Dicht bij Maastricht en Valkenburg
  • Woonkamer met eettafel en open keuken
  • Zes slaapkamers en twee badkamers
Boek direct

Locatie van de villa

De groepsaccommodatie ligt vlakbij het stadje Bemelen in Zuid-Limburg, net buiten Maastricht. Het is dan ook een aanrader om deze bourgondische stad te bezoeken tijdens je vakantie. Ook de stad Valkenburg ligt erg dicht bij.

Zuid-Limburg staat ook bekend als een absoluut wandel- en fietsparadijs. Hier vind je het typisch Limburgse heuvellandschap doet je denken aan Toscane.

Bezoek de Mergelgroeve ’t Rooth op een paar minuten loopafstand. Hier vindt nog steeds mergelwinning plaats! Ook het drielandenpunt Vaals is een leuke activiteit en bezoek ook de kasteelruïne Fluweelengrot. Hier waan je je in de middeleeuwen!