Luxe groepsvilla voor 12 personen aan het Zoommeer in Zeeland

Villa voor 12 personen in Zeeland

Deze villa voor 12 personen ligt vlak bij de Oosterschelde en het plaatsje Tholen in Zeeland. Het vakantiepark waarop de woning staat ligt aan het Zoommeer en beschikt over diverse luxe faciliteiten, zoals een restaurant, jachthaven en wellness ruimte.

De groepsvilla is geschikt voor maximaal 12 personen en is daarmee geschikt voor meerdere families. Er zijn in totaal zes slaapkamers en twee badkamers verdeeld over twee verdiepingen. Ook is er een gezellige woonruimte met open keuken, waar voldoende ruimte is om met z’n allen te eten.

De keuken is voorzien van alle moderne gemakken. Ook is er een ruime tuin met open terras. Het is ook mogelijk om een villa te moeten aan het water. Zo geniet je ook nog eens van een prachtig uitzicht!

Samengevat

 

  • Vakantievilla in Nationaal Park de Oosterschelde
  • Geschikt voor maximaal 12 personen (families)
  • Vakantiepark met restaurant, jachthaven en wellness
  • Gezellige woonruimte met open keuken
  • Zes slaapkamers en twee badkamers
  • Ligging aan het water is ook mogelijk
Boek direct

Locatie van de villa

De vakantiewoning ligt direct aan het Zoommeer, een zoetwatermeer in het oosten van Zeeland. Loop je over een dijk heen, dan ben je bij de Oosterschelde.

In de direct omgeving kun je varen, maar ook andere watersporten beoefenen. Denk bijvoorbeeld aan zeilen, duiken, zwemmen en vissen. Ook ben je hier vlakbij Tholen, een pittoresk dorpje met een historische stadskern die omringd is door wallen en vesten.

Maak tijdens je vakantie ook een uitstapje naar Zeeuwse dorpjes in de omgeving of grote steden als Antwerpen en Rotterdam.