Luxe villa aan het Lauwersmeer met whirlpool en een zwemsteiger

Vakantievilla aan het Lauwersmeer

Deze villa ligt op een unieke locatie. Aan de voorkant ligt het Lauwersmeer en aan de achterkant de Waddenzee. Vanaf de woning heb je dan ook een waanzinnig uitzicht op het water. Vanaf de gedeelde zwemsteiger duik je zo het water in.

De vakantievilla beschikt over een eigen whirlpool in de tuin. Hier kun je ook vanaf het buitenterras genieten van het vrije uitzicht. Ook staat er buiten een vuurplaats/barbecue.

De inrichting is verzorgt door interieurdesigners en dit vind je terug in ieder detail. De woonkamer beschikt over een knusse gashaard, smart tv en een ruime eettafel. De open keuken heeft een kookeiland en maakt ook deel uit van de begane grond samen met de hoofdslaapkamer. De eerste verdieping is voorzien van twee grote slaapkamers.

Samengevat

 

  • Duurzame villa’s aan het Lauwersmeer
  • Woonkamer met knusse gashaard
  • Open keuken met kookeiland
  • Ruime slaapkamers en luxe badkamers
  • Whirlpool in de tuin met fantastisch uitzicht
  • Vuurplaats/barbecue en gedeelde zwemsteiger
  • Ingericht door interieurdesigners
Boek direct

Nationaal Park Lauwersmeer

De locatie van deze vakantievilla is erg uniek. De voorkant kijkt namelijk uit op het Lauwersmeer en de achterkant op de Waddenzee. Het Lauwersmeer nodigt uit om te watersporten. In de omgeving kun je onder andere suppen, kanoën, windsurfen en zeilen.

Leuk om te weten: Nationaal Park Lauwersmeer is uitgeroepen tot Dark Sky Park. Je kunt hier namelijk het échte donker nog ervaren. Dat betekent: een waanzinnige sterrenhemel en ongeëvenaarde duisternis als het donker is.

Wat je nog meer kunt ondernemen tijdens je vakantie? Ga een dagje naar Schiermonnikoog, sta oog in oog met de zeehonden op de zandbanken of plan een bezoek aan Groningen.