Luxe villa in Limburg (Thorn) voor 12 personen met een grote tuin

Luxe villa voor 12 personen

Op een A-locatie nabij Thorn en aan de Maasplassen vind je deze luxe vakantievilla voor 12 personen. De woning staat op een resort met onder andere een jachthaven, horeca gelegenheden en een overdekt zwembad.

De villa is maar liefst 205 m2 groot en beschikt over een ruime woonkamer met zit- en eethoek, een luxe open keuken die voorzien is van alle moderne gemakken en zes slaapkamers met drie badkamers. Ook zijn er nog twee aparte toiletten.

Buiten is het heerlijk vertoeven op het overdekte terras. Hier vind je een grote eettafel met plek voor 12 personen. De villa beschikt ook over een grote tuin.

Samengevat

 

  • Vakantievilla met ruimte voor 12 personen
  • Op een A-locatie nabij Thorn en de Maasplassen
  • Luxe resort met horeca, zwembad en jachthaven
  • Ruime woonkamer met zit- en eethoek
  • Luxe open keuken met alle moderne gemakken
  • Zes slaapkamers en drie badkamers
  • Grote tuin met een overdekt terras
Boek direct

Locatie van de villa

De vakantievilla ligt in Midden-Limburg nabij het witte stadje Thorn. Omdat je hier omringd bent door de Maasplassen kun je hier prachtige vaarroutes maken. Ook andere watersporten kun je in de direct omgeving beoefenen (zeilen, zwemmen, surfen, suppen etc.).

Je kunt vanaf hier ook gemakkelijk uitstapjes maken naar grote steden in zowel Nederland, België als Duitsland. Bijvoorbeeld Roermond (op fietsafstand), Maastricht en Valkenburg en ook Düsseldorf, Aken, Luik of Hasselt.

Wil je met de kinderen een attractiepark bezoeken? Dan kun je uitwijken naar Attractiepark Toverland of GaiaZOO. Een aanrader is ook het bezoeken van Designer Outlet Roermond. Hier vind je maar liefst 185 winkels, ideaal voor shopliefhebbers dus!