Modern vakantiehuis in Schoorl met houthaard en wellness tub

Rietgedekte vakantievilla in Schoorl

In het centrum van Schoorl, maar toch aan de rand van het bos, vind je deze prachtige rietgedekte vakantievilla. De woning staat op een kleinschalig park met in totaal 20 villa’s met een grote tuin.

Je komt hier direct in de vakantiesfeer door de intieme sfeer, de luxe uitstraling en de natuurrijke omgeving. De villa’s zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze villa beschikt over een wellness tub in de tuin, maar je kunt ook een vakantievilla met zwembad huren.

In de woonkamer vind je een moderne houthaart en smart tv. De luxe ingerichte keuken beschikt over een kookeiland en er zijn drie slaapkamer en een badkamer. Buiten kun je heerlijk ontspannen in de wellness tub (met jets en bubbels). Ook staat er een gasbarbecue, een vuurplaats, een eettafel en loungebedden.

Samengevat

 

  • Rietgedekte vakantievilla in Schoorl
  • Buitenterras, wellness tub en gasbarbecue
  • Grote tuin waar het rustig is
  • Drie slaapkamers en een badkamer
  • Sfeervolle woonkamer met houthaard
  • Luxe ingerichte keuken met kookeiland
  • Kleinschalig vakantiepark met 20 villa’s
Boek direct

De Schoorlse Duinen

De Schoorlse Duinen nodigen je uit voor een lange wandeling of fietstocht. Dit natuurgebied bestaat uit een unieke combinatie van de hoogste en breedste duinen van Nederland, dennen- en loofbossen, paars bloeiende heidevelden en de bruisende zee.

Ben je een watersport liefhebber? In de directe omgeving kun je zeilen, duiken, zwemmen en vissen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook paardrijden door de duinen of een mountainbike rit maken.

Maak ook eens een uitstapje naar kaasstad Alkmaar of de winkel- en cultuursteden Haarlem en Amsterdam die vanaf hier makkelijk te bereiken zijn. Ook leuk: boetiekjes, restaurants en de Klimduin in Schoorl zijn op loopafstand.