Moderne villa bij Harderwijk met bubbelbad en sauna voor 10 personen

Villa voor 10 personen bij Harderwijk

Deze villa biedt ruimte aan maximaal 10 personen en is daarmee een ideale vakantiebestemming voor meerdere gezinnen, families en grote vriendengroepen. De woning ligt nabij Harderwijk, naast een golfbaan en met een ligging aan het water.

Vanaf de woon- en eetkamer heb je uitzicht over het vaarwater. Tevens beschikt deze villa over een aanlegsteiger waar je een eigen of een gehuurde boot kunt aanmeren. In de tuin vind je een bubbelbad en een Finse sauna. De woning is stijlvol ingericht met modern interieur.

Er zijn in totaal vier slaapkamers en drie badkamers. Ook is er een ruime woonkamer die grenst aan de open keuken en een grote eettafel. Er is een sfeervolle haard en de donkere meubels vormen een mooi contrast met de sfeervolle lampen. Je voelt je hier helemaal thuis!

Samengevat

 

  • Vakantievilla aan het water bij Harderwijk
  • Geschikt voor maximaal 10 personen
  • Tuin met aanlegsteiger, bubbelbad en sauna
  • Vier slaapkamers en drie badkamers
  • Ruime woonkamer met open keuken
  • Grote eettafel voor 10 personen
  • Sfeervolle verlichting en haard
Boek direct

Locatie van de villa

De villa ligt naast een golfbaan waar beginners en gevorderden een balletje kunnen slaan. Fiets of wandel richting het Veluwemeer (2 km) waar je allerlei watersporten kunt beoefenen. Het Harderbos ligt op een steenworp afstand en is ook een mooi natuurgebied om te verkennen tijdens je vakantie.

Gaan de kinderen mee op stap? Dan kunnen zij zich uitleven bij Walibi Holland (14,5 km) of bezoek de hoofdstad Amsterdam op minder dan een uur rijden. Een bezoek aan één van de Hanzesteden is ook een aanrader, bijvoorbeeld Zwolle, Hasselt en Elburg.

Wie culinair wil genieten, kan op een paar plekken in Harderwijk terecht. Bijvoorbeeld aan het stadsstrand van Harderwijk bij Walhalla, of in de moderne eigentijdse keuken van Ratatouille in het centrum. Bij Restaurant Basiliek kun je terecht voor heerlijke Franse smaakcombinaties.