Rietgedekte wellness villa op Texel met sauna, riante tuin en rustige ligging

Landhuis voor 10 personen

Gelegen aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel vind je dit prachtige landhuis. De rietgedekte luxe villa voor 10 personen is ideaal voor families. Er is een sfeervolle woonkamer met kookeiland en een ruime eethoek aanwezig. Ook zijn er vijf slaapkamers met ieders een eigen badkamer.

De tuin van ruim 1750 m2 is lekker groot. Uniek aan de vakantievilla is de wellness ruimte. Hier staat een privé sauna, whirlpool en een stoomdouche. Heerlijk voor een wellness momentje!

Op 3 kilometer afstand vind je de populaire badplaats De Koog. Ook Ecomare en het brede zandstrand bij Paal 17 zijn lekker dicht bij. Gasten van dit kleinschalige park ontvangen korting op de greenfee van Golfbaan De Texelse en mogen gratis gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad van Vakantiepark De Krim.

Samengevat

 

  • Luxe rietgedekte villa voor 10 personen
  • Woonkamer met kookeiland en ruime eethoek
  • Vijf slaapkamers met ieders een eigen badkamer
  • Ruime ruim van maar liefst 1750 m2
  • Wellness met sauna, whirlpool en stoomdouche
  • Op 3 km afstand van badplaats De Koog
  • Ligging naast Nationaal Park Duinen van Texel
Boek direct

Locatie van de villa

Het landhuis ligt aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel. Hier vind je uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. De populaire badplaats De Koog is zo’n 3 kilometer verderop. Hier kun je volop leuke winkels, terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden vinden.

Ook Ecomare (natuurmuseum & zeehondenopvang) en het brede zandstrand bij Paal 17 zijn dicht bij. Gasten van het vakantiepark waarop dit landhuis staat mogen gratis gebruik maken van het nieuwe binnen- en buitenzwembad van Vakantiepark De Krim.