Stijlvol ingericht 8-persoons vakantiehuis aan de rand van het bos op Texel

Villa op Texel voor 8 personen

Deze vakantievilla staat tussen De Koog en Den Burg op Texel en aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel. Door dit natuurgebied lopen hele mooie wandel- en fietsroutes. Het uitgestrekte Noordzeestrand bereik je binnen 5 minuten fietsen.

De villa heeft een zeer stijlvolle inrichting en biedt ruimte voor 8 personen. De woonkamer beschikt over een gezellige zithoek met hoekbank, interactieve tv en een apart leeshoekje. De stoere, ruime keuken is ingericht met al het apparatuur dat je nodig hebt. Buiten kun je gebruik maken van de ruime tuin van maar liefst 700 m2. Hier vind je een buitenkachel en een trampoline.

Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Een slaapkamer en badkamer vind je op de begane grond, de overige slaapkamers en een ensuite badkamer vind je op de bovenverdieping. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Samengevat

 

  • Villa aan de rand van een natuurgebied
  • Ruimte voor maximaal 8 personen
  • Stijlvol en huiselijk ingericht
  • Drie slaapkamers en twee badkamers
  • Badkamer ensuite met o.a. ligbad
  • Buitenterras, kachel en trampoline
  • Ruime tuin van maar liefst 700 m2
Boek direct

Nationaal Park Duinen van Texel

De villa is gelegen aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel. Een prachtig natuurgebied met mooie fiets- en wandelpaden. Je kunt binnen 5 minuten fietsen bij het Noordzeestrand zijn. En op 3 kilometer afstand ligt De Koog en op 4,5 kilometer afstand ligt den Burg.

Beide steden zijn erg leuk om een keer te bezoeken. Ze beschikken over een gezellig centrum met winkels, restaurants en terrasjes. Ook zijn er meerdere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals musea Ecomare en Flora.