Villa voor 24 personen in Gelderland met buitenzwembad, sauna en open haard

Vakantievilla voor 24 personen

In de Achterhoek in Gelderland staat deze prachtige villa. Er is ruimte om te relaxen, koken en slapen voor maximaal 24 personen. Bijzonder aan deze woning is het verwarmde buitenzwembad in de tuin dat geopend is van 1 april tot 1 oktober.

De woning heeft een bijzondere rustige ligging tussen Winterswijk en Aalten. Op de begane grond vind je een woonkamer met zitgedeelte, tv en open haard. Er is een aparte keuken met grote koelkast, inductie kookplaat, vaatwasser, quooker, Nespresso machine en comi-oven. Ook is er een wellness ruimte met Finse sauna, douche en een aantal fitness apparaten.

Er zijn in totaal tien slaapkamers en tien badkamers, waarvan twee slaapkamers op de begane grond staan. In twee slaapkamers op de bovenverdieping staat een extra stapelbed. Buiten vind je een overdekt terras met lange eettafel en stoelen. Er is een tuin met vuurplaats en barbecue, een speeltuin met duikelrek en schommels en een trampoline en tafeltennistafel.

Samengevat

 

  • Ruime vakantievilla voor 24 personen
  • Gelegen tussen Winterswijk en Aalten
  • Verwarmd buitenzwembad (1 april tot 1 oktober)
  • Grote woonkamer en aparte keuken
  • Wellness ruimte met Finse sauna
  • Tien slaapkamers en tien badkamers
  • Tuin met vuurplaats en barbecue
Boek direct

Ontdek de Achterhoek

De villa heeft een rustige ligging in de Achterhoek, tussen Winterswijk en Aalten. Ontdek het coulisselandschap met boerderijen, landgoederen en bossen. Vanaf het huis kun je wandelen door natuurgebied de Grote Goor, langs de Slingeplas en over het Klooster.

Op circa 7 kilometer afstand vind je het centrum van Aalten en Duitsland ligt zo’n 15 kilometer verderop. Winterswijk en haar gezellige winkelcentrum is ook een bezoekje waard. Hier vind je ook Villa Mondriaan, een museum in het ouderlijk huis van schilder Piet Mondriaan.