Villa aan het water in Midden-Limburg voor 8 personen met Finse sauna

Villa in Limburg met sauna

Deze vakantievilla voor 8 personen ligt op een A-locatie nabij het stadje Thorn in Midden-Limburg. De woning staat op een luxe resort met onder andere een jachthaven, diverse horeca gelegenheden en een overdekt zwembad.

De villa in Limburg is maar liefst 150 m2 groot en beschikt over een achtertuin die aan het water grenst. Vanaf het overdekte terras in de tuin heb je dan ook een mooi uitzicht op het water. In de tuin vind je ook een grote eettafel voor 8 personen.

Er is een ruime woonkamer met zit- en eethoek, een open keuken die voorzien is van alle moderne gemakken en er zijn vier slaapkamers en drie badkamers. Eén badkamer beschikt over een privé sauna. Ook is er nog een apart toilet aanwezig.

Samengevat

 

  • Vakantievilla met ruime voor 8 personen
  • Op een A-locatie nabij Thorn en de Maasplassen
  • Luxe resort met horeca, zwembad en jachthaven
  • Ruimte woonkamer met zit- en eethoek
  • Luxe open keuken met alle moderne gemakken
  • Vier slaapkamers en drie badkamers
  • Tuin met overdekt terras en uitzicht op water
Boek direct

Locatie van de villa

De vakantievilla ligt in Midden-Limburg nabij het witte stadje Thorn. Omdat je hier omringd bent door de Maasplassen kun je hier prachtige vaarroutes maken. Ook andere watersporten kun je in de direct omgeving beoefenen (zeilen, zwemmen, surfen, suppen etc.).

Je kunt vanaf hier ook gemakkelijk uitstapjes maken naar grote steden in zowel Nederland, België als Duitsland. Bijvoorbeeld Roermond (op fietsafstand), Maastricht en Valkenburg en ook Düsseldorf, Aken, Luik of Hasselt.

Wil je met de kinderen een attractiepark bezoeken? Dan kun je uitwijken naar Attractiepark Toverland of GaiaZOO. Een aanrader is ook het bezoeken van Designer Outlet Roermond. Hier vind je maar liefst 185 winkels, ideaal voor shopliefhebbers dus!