Geschakelde vakantievilla voor 6 personen met privé jacuzzi op de Veluwe

Villa op de Veluwe voor 6 personen

Op een prachtige locatie in Voorthuizen op de Veluwe vind je deze wellness villa. De woning biedt ruimte voor maximaal 6 personen en is geschakeld met een andere villa.

In de tuin vind je een overdekt buitenterras en een privé jacuzzi. Op beide plekjes is het heerlijk vertoeven! De villa beschikt ook over een woonkamer met sfeervolle zithoek met flatscreen tv, een eethoek en een luxe uitgeruste keuken.

Er zijn in totaal drie slaapkamers en er is een badkamer met inloopdouche. De villa staat op een vakantiepark waar je eindeloos gebruik kunt maken van de faciliteiten. Denk aan binnen- en buitenzwembad, een restaurant en een massage & wellness studio.

 

Samengevat

 

  • Geschakelde villa in Voorthuizen
  • Geschikt voor maximaal 6 personen
  • Overdekt buitenterras en privé jacuzzi
  • Woonkamer met sfeervolle zithoek
  • Compleet ingerichte luxe keuken
  • Drie slaapkamer en een badkamer
Boek direct

Locatie van de villa

De locatie van de villa is prachtig. Je bent hier in de bossen van de Veluwe en er zijn diverse natuurgebieden in de directe omgeving.

Bijvoorbeeld het Kootwijkerzand; de grootste zandverstuiving van heel Europa. Dit natuurgebied bestaat uit vennen, heiden, bossen en weilanden. Nog een ander prachtig natuurgebied in de buurt is het magische Speulderbos.

Bezoek ook een aantal dorpjes in de omgeving, zoals Kootwijk, Otterlo, Garderen en Lunteren. Of plan een uitje naar Paleis het Loo bij Apeldoorn.