Watervilla met aanlegsteiger en overdekte veranda in Friesland voor 6 personen

Villa voor 6 personen in Friesland

Deze vakantievilla in Terkaple is een ideaal verblijf voor waterliefhebbers. Niet alleen ligt deze woning direct aan het water (hallo, uitzicht!), maar je hebt hier ook je eigen privé aanlegsteiger. Hier kun je je eigen of een gehuurde boot aanmeren.

De villa in Friesland is geschikt voor maximaal 6 personen. De benedenverdieping beschikt over een woonkamer met sfeerhaard, vloerverwarming en tv. De open keuken is voorzien van alle gemakken. Ook vind je beneden een slaapkamer en een badkamer met inloopdouche.

De eerste verdieping beschikt over een twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Buiten is het heerlijk vertoeven op de overdekte veranda met loungeset. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s.

Samengevat

 

  • Vakantievilla in Terkaple, Friesland
  • Uitzicht op het water en privé aanlegsteiger
  • Geschikt voor maximaal 6 personen
  • Woonkamer met sfeerhaard en vloerverwarming
  • Open keuken is voorzien van alle gemakken
  • Drie slaapkamers en twee badkamers
Boek direct

Locatie van de villa

Terkaple is een paradijs voor natuur- en waterliefhebbers. Niet alleen kun je de omgeving met groene weilanden en grazende koeien te voet of te fiets verkennen, maar ook per boot. In de omgeving kun je prachtige vaarroutes maken naar bijvoorbeeld het Sneekermeer.

Leuke steden en dorpjes om te bezoeken in de omgeving zijn Sneek, Joure en Akkrum. En als je dan toch in de buurt bent, kun je net zo goed Leeuwarden ook leren kennen.

Op een halfuurtje rijden vind je de Orchideeën Hoeve. Bewonder vlinders in de vlindertuin, loop door tropische tuinen en geniet van een hapje en een drankje in het restaurant.