Wellness groepsaccommodatie in de Achterhoek voor 12 personen

Luxe familiehuis in Lievelde

Deze groepsaccommodatie biedt ruimte aan maximaal 12 personen. Daarmee is deze ideaal voor families, grote gezinnen en rustige vriend(innen)groepen. De eyecatcher is het sfeervolle glazen huis in de tuin. Hier kunnen jullie samen bijeenkomen om uitgebreid te eten of te loungen bij de open haard.

In de grote tuin vind je niet alleen een vuurplaats en een jacuzzi, maar ook een speelweide en meerdere zitplekjes. De villa beschikt over twee keukens en vijf slaapkamers en twee badkamers. Binnen vind je ook nog eens een Finse sauna en één badkamer is voorzien van een sunshower.

Het groepshuis is gloednieuw en beschikt over een hoogwaardige afwerking. Meer luxe kun je je eigenlijk niet wensen! Het vakantiehuis staat op een kleinschalig vakantiepark in Lievelde, de Achterhoek.

Samengevat

 

  • Villa met glazen huis voor 12 personen
  • Met jacuzzi in de tuin en een Finse sauna
  • Meerdere sfeervolle zitplekje (met vuurplaats)
  • Vijf slaapkamers en twee badkamers
  • Enorm grote tuin met maximale privacy
Boek direct

Rustige ligging in de Achterhoek

Dit kleinschalige villapark in de Achterhoek is erg rustig gelegen. Zo heb je vanaf je vakantievilla een mooi uitzicht op de weilanden. Toch is er genoeg te doen in de omgeving als je er op uit wilt gaan.

Het coulisselandschap in de omgeving met haar prachtige landhuizen en kastelen nodigt je uit voor een lange wandeling of fietstocht. Het openluchtmuseum Erve Kots is ook de moeite waard om te bezoeken. Of huur een scooter en verken de mooie kerkpaden en de dichte bossen. Er zijn ook diverse restaurants in de buurt waar je culinair kunt genieten.

Ervaar de Achterhoekse gastvrijheid en voel wat de vrijheid hier met je doet!