Wellness villa in Drenthe voor 6 personen met hottub, sauna en sunshower

Villa in Drenthe voor 6 personen

Midden in Drenthe, nabij drie prachtige natuurgebieden, vind je deze luxe vakantiewoning voor 6 personen. De woning ligt aan een recreatieplas en beschikt over een eigen privé strandje. Je kunt vanuit de tuin zo het water in lopen!

Naast een uitzicht op het water, geniet je in deze villa in Drenthe ook van je eigen buiten-wellness met houtgestookte hottub met geïntegreerde houtkachel en buitensauna. Op het buitenterras is het ook heerlijk vertoeven.

De villa is 79 m2 groot en beschikt over een woon-/eetkamer, volledig ingerichte open keuken en drie slaapkamers met ieders een eigen badkamer. Twee badkamers zijn voorzien van een sunshower.

Samengevat

 

  • Vakantievilla in Drenthe voor 6 personen
  • Prachtige ligging aan een recreatieplas
  • Accommodatie met een eigen privé strandje
  • Buiten-wellness met hottub en buitensauna
  • De hottub heeft een geïntegreerde houtkachel
  • Drie slaapkamers met ieders een eigen badkamer
Boek direct

Locatie van de villa

Deze vakantievilla ligt aan een recreatieplas in het hart van de provincie Drenthe. De dorpjes Westerbork en Orvelte zijn dicht bij. Grotere plaatsen zoals Assen, Hoogeveen en Emmen liggen binnen handbereik.

Natuurliefhebbers kunnen terecht bij Natuurgebied Groote Zand Hooghalen of Nationaal Park Dwingelderveld (het stiltste plekje van het land). Hier kun je naar hartelust wandelen of fietsen in een prachtige omgeving.

Als je dan toch in Drenthe bent mag je Hunebedcentrum Borger niet overslaan. Hier staat het grootste hunebed van Nederland. Ook Herinneringscentrum Kamp Westerbork is een must-see. Een bezoek neemt je op indrukwekkende wijze mee terug naar toen.