Wellness villa voor 14 personen met sauna, whirlpool en sunshower in Twente

Luxe vakantievilla met privé wellness

Welkom op het mooiste villapark van Twente! Deze wellness villa biedt ruimte voor maar liefst 14 personen. Ook zijn er diverse privé wellness faciliteiten, waaronder een traditionele opgietsauna, sunshower en whirlpool.

Het is een grote traditioneel gebouwde villa voor 14 personen in Twents Saksische stijl. Er zijn maar liefst zeven slaapkamers en vier badkamers. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met flatscreen tv, gashaard en vloerverwarming. Ook is er een compleet ingerichte open keuken. Er zijn twee slaapkamers met ieders een badkamer met een whirlpool of een inloop regendouche.

Op de bovenverdieping zijn nog eens vijf slaapkamers te vinden. En er zijn twee badkamers met douche of whirlpool, wastafel en toilet. Ook vind je in deze villa een traditionele opgietsauna. Op het vakantiepark vind je tevens een buitenzwembad en een gastronomisch restaurant. De villa staat dicht bij de Sallandse Heuvelrug.

Samengevat

 

  • Vakantievilla met privé wellness
  • Gebouwd in traditionele Twents Saksische stijl
  • Traditionele opgietsauna, whirlpool(s) en sunshower(s)
  • Zeven slaapkamers en vijf badkamers
  • Sfeervolle woonkamer met gashaard
  • Compleet ingerichte moderne keuken
  • Vlakbij de Sallandse Heuvelrug
Boek direct

Prachtige locatie in Overijssel

Deze vakantievilla staat in Hellendoorn, vlakbij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Er zijn in de omgeving een aantal prachtige wandelroutes die je kunt maken, waaronder in natuurgebied de Lemelerberg.

In de omgeving vind je ook een aantal gezellige dorpjes en de Hanzesteden Zwolle en Deventer. Ook een aantal monumentale boerderijen, statige landhuizen en romantische kastelen spot je onderweg. Koop bij lokale boerderijwinkels typische Sallandse streekproducten.

Op het vakantiepark kun je gebruik maken van uitstekende parkfaciliteiten, zoals een buitenzwembad met peuterbad. Culinair genieten doe je bij Restaurant de Hazelaer die op het vakantiepark staat. Zoek sportieve ontspanning op de tennisbaan of huur een fiets en verken daarmee de omgeving.