Vakantievilla met hottub in Nederland


Modern vakantiehuis in Schoorl met houthaard en wellness tub


Villa huren in Nederland met hottub

Wil je een vakantievilla met hottub huren in Nederland, dan zit je in één van deze villa’s helemaal goed. Een villa met hottub heeft als voordeel dat je een warm bad kan nemen tijdens je verblijf. Een warm bad heeft vele gezondheidsvoordelen voor je lichaam, zoals stress vermindering, slaap verbetering, lagere bloeddruk en een ontspannen gevoel. Let er goed op bij het boeken om wat voor een hottub het gaat. Een traditionele hottub is een houtgestookte hottub. Hierbij duurt het een paar uur voordat de hottub verwarmd is en vaak moet je dit zelf doen met hout. Soms staat er een andere hottub, zoals een wellness tub. Dit lijkt op een hottub, omdat het ook een warm bad is. Echter zitten hier ook jets en bubbels in (pluspunt!) en duurt het niet uren voordat het bad verwarmd is. 

Ruime vakantievilla met wellness

Een vakantievilla met hottub is ideaal voor een (korte) wellness vakantie dicht bij huis. Iedereen kan wel een me-time momentje gebruiken. Vooral als je vast zit in de dagelijkse sleur en de dagelijkse hectiek, kan een wellness vakantie je een echte opkikker geven. Vooral als je ook even helemaal offline gaat, kun je even je rust pakken. Wil je graag gebruik maken van nog meer privé wellness faciliteiten tijdens je vakantie? Ga dan voor een vakantievilla met meerdere wellness faciliteiten, bijvoorbeeld een hottub, sauna én sunshower. Dan kun je op drie verschillende manieren je me-time momentje pakken. Het is zelfs ook mogelijk om te kiezen voor een villa met zwembad huren in Nederland

Het maakt je vakantie bijzonder

Een vakantievilla met hottub maakt je vakantie nét iets unieker. Zie je het al voor je: ’s avonds de hottub in stappen met een hapje en een drankje erbij. En dan vervolgens samen naar de sterren kijken. Dat is een unieke ervaring die niet snel zal vergeten! Ook vroeg in de ochtend is het een hele bijzondere ervaring om in een warm bad te stappen. Wakker worden in een hottub; dat maak je ook niet elke dag mee.