Villa’s voor 12 personen in NederlandVilla huren voor 12 personen

Een villa huren voor 12 personen in Nederland is ideaal wanneer je met meerdere gezinnen of met de hele familie op vakantie wil gaan. Een villa voor 12 personen biedt dan alle ruimte die je nodig hebt om te wonen, koken en te slapen. In Nederland vind je op diverse locaties een aantal stijlvolle villa’s voor 12 personen. Denk bijvoorbeeld aan Zeeland met haar vele zonuren en brede stranden, maar ook de Veluwe met haar ongerepte natuur en dichte bossen. Of ga je liever naar één van de Waddeneilanden met het hele gezelschap? 

De villa voor 12 personen kan één woning zijn, maar ook een geschakelde woning. Dit is een woning die gebouwd is direct aan een andere woning en er qua ontwerp hetzelfde uitziet. Je hebt dan bijvoorbeeld niet met z’n allen één woonkamer, maar twee woonkamers tot je beschikking. Alle bovenstaande vakantievilla’s zijn stijlvol ingericht en beschikken over alle comfort die je nodig hebt. Sommige villa’s staan op een vakantiepark, waar je volop kan genieten van de extra faciliteiten die tot je beschikking staan, zoals een culinair restaurant, een jachthaven, een wellness area of een binnen- en buitenzwembad. 

Eén ding is zeker: in deze villa’s voor 12 personen in Nederland beleef je sowieso een fijne vakantie samen. Gaan er meer personen mee op vakantie? Bekijk dan eens een aantal villa’s voor 14 personen of een aantal villa’s voor 16 personen