Villa’s voor 14 personen in NederlandVilla huren voor 14 personen 

Een villa huren voor 14 personen is ideaal als je met de hele familie of met meerdere gezinnen op vakantie wilt gaan. Om te wonen, koken en slapen is er in een villa voor 14 personen dan alle ruimte die je nodig hebt. Een luxe villa beschikt vaak zelfs over meerdere slaapkamers met ieders een eigen luxe badkamer. Zo kun je je altijd even terugtrekken, al is het maar om even in je eigen slaapkamer te zijn. En je hoeft dan ook de badkamer niet te delen! 

De villa’s voor 14 personen in Nederland staan op diverse locaties verspreid door het hele land. Voor extra luxe heb je de optie om een wellness villa te huren met sauna, whirlpool en sunshower. Dat geeft toch weer een extra beleving aan je vakantie. Een villa voor 14 personen kan bestaan uit één woning of uit meerdere geschakelde woningen. Deze woningen zijn direct aan een andere woning gebouwd en hebben vaak hetzelfde ontwerp. Zo heb je bijvoorbeeld ook niet één woonkamer tot je beschikking, maar twee woonkamers. De bovenstaande villa’s zijn stijlvol ingericht en beschikken over alle luxe en comfort die je nodig hebt.

Sommige villa’s zijn gelegen op een vakantiepark. Hier geniet je van een aantal extra faciliteiten, zoals een zwembad, een wellness area en een gastronomisch restaurant. Zo is vermaak altijd in de buurt! Gaan er meer personen mee op vakantie? Bekijk dan eens een aantal villa’s voor 16 personen of een aantal villa’s voor 20 personen