Villa’s voor 16 personen in NederlandVilla huren voor 16 personen

Mocht je een villa voor 16 personen in Nederland willen huren, dan zijn daar een aantal opties voor. Denk je aan een villa, dan denk je aan een groot, luxueus huis met een stijlvol interieur, een prachtig uitzicht op de natuur en luxe voorzieningen en faciliteiten, waaronder wellicht een aantal privé wellness faciliteiten. De bovenstaande vakantievilla’s voor 16 personen voldoen gelukkig allemaal aan deze criteria! 

De villa’s voor 16 personen in Nederland staan stuk voor stuk op unieke locaties. Denk bijvoorbeeld aan een locatie aan het water of in de natuur in het mooie Zeeland of het groene Gelderland. Je hoeft je in ieder geval ook niet druk te maken of er genoeg te doen is in de omgeving van de villa. Een villa voor 16 personen staat vaak op een vakantiepark. Hier geniet je van extra faciliteiten die je vakantie nóg aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan een gastronomisch restaurant, een jachthaven en/of een wellness area waar je terecht kan voor speciale beauty behandelingen. Zit er tussen je gezelschap ook kinderen, dan kunnen zij ook eindeloos gebruik maken van de parkfaciliteiten voor kinderen. 

Villa voor 16 personen

Een villa voor 16 personen in Nederland wordt meestal gehuurd door een grote familie, grote vriendengroepen of meerdere gezinnen. Tijdens een weekend komen ze dan allemaal bij elkaar om bijvoorbeeld een speciale gelegenheid te vieren. Gelukkig mag je ook een speciale accommodatie verwachten als je een villa in Nederland huurt voor 16 personen. Dit soort villa’s zijn erg groot en ruim zodat er plek is voor iedereen om samen te zijn of je terug te trekken. Soms bestaan ze uit meerdere woningen die dicht bij elkaar staan. Zo ben je alsnog dicht bij elkaar, maar kun je je met je gezin terugtrekken in je eigen vakantiehuis. Vaak komt het hele gezelschap dan wel bij elkaar in het ‘hoofdgebouw’ waar je meestal ook de meeste faciliteiten kunt vinden. 

Om de selectie van de bovenstaande villa’s te maken hebben wij niet alleen gekeken naar de buitenkant, maar ook naar de binnenkant van de woningen. Elke villa voor 16 personen beschikt over een stijlvol interieur, ruime slaapkamers, luxe badkamer en eventueel een aantal extra luxe faciliteiten, zoals een hottub, sauna of bubbelbad. Zoek je een villa voor een groter gezelschap? Bekijk dan een aantal villa’s in Nederland voor 20 personen. En mocht het zo zijn dat er toch een aantal personen afmelden, kun je altijd nog een villa voor 14 personen in Nederland huren.