Villa’s voor 20 personen in NederlandVilla huren voor 20 personen

Wil je een villa voor 20 personen in Nederland huren? Dan heb je geluk, want je kunt een aantal hele mooie villa’s vinden in ons eigen land! Een villa voor 20 personen is ideaal voor een vakantie met de hele familie of met een paar gezinnen. De woningen hebben met elkaar gemeen dat ze over genoeg ruimte beschikken voor iedereen én ook nog voorzien zijn van een aantal luxe faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een verwarmd buitenzwembad dat niet alleen plezier en waterpret biedt aan kinderen, maar ook aan volwassenen. Of een jacuzzi in de tuin, zodat je met een aantal personen heerlijk kunt relaxen van de massagestralen. Of zelfs een privé sauna waar je alle stress van je af kunt zweten. 

De villa’s voor 20 personen in Nederland staan stuk voor stuk op een unieke locatie in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de gastvrije Achterhoek, wat een perfecte vakantiebestemming is voor grote groepen. Je hebt hier op het platteland namelijk enorm veel rust en ruimte om je heen. En de groepsaccommodaties die je hier kan vinden beschikken dan ook over een grote tuin waar de kinderen kunnen ravotten en de volwassenen maximaal kunnen genieten van het buitenleven. Naast de Achterhoek kun je ook op de Veluwe en in Friesland vakantievilla’s vinden voor grote groepen. Ook hier heb je genoeg ruimte om je heen!

Groepsvakantie in Nederland

Accommodaties voor grote groepen bestaan vaak uit meerdere vakantiewoningen. Eén woning fungeert dan als hoofdgebouw. Hier kun je dan ook de meeste faciliteiten vinden. De hele groep kan hier bijvoorbeeld samenkomen in een grote keuken om samen te koken of in de woonkamer om samen te loungen. De overige vakantiewoningen worden voornamelijk gebruikt om in te slapen. Dit heeft als grote voordeel dat je zo alsnog allemaal bij elkaar kunt zijn, maar je ook als gezin terug kan trekken in je eigen vakantiehuis voor meer privacy

Om de selectie van de mooiste villa’s voor 20 personen in Nederland te maken hebben wij niet alleen gekeken naar de buitenkant van de villa, maar ook naar de binnenkant. Stijlvol interieur, luxe slaapkamers en badkamers, ruime woonkamers en genoeg zitplekken zijn ook erg belangrijk. Net als extra luxe (wellness) faciliteiten die zo’n vakantie voor een grote groep toch altijd net wat leuker maakt. Gaan er toch minder mensen mee op vakantie? Bekijk dan onze villa’s voor 16 personen of villa’s voor 14 personen

Activiteiten voor grote groepen

Als je met een groep van 20 personen op vakantie bent, is het net zo leuk om met z’n allen iets te ondernemen. Vaak vraagt dit een goede organisatie voorafgaand van het verblijf. In de omgeving kun je altijd wel één of meerdere activiteiten vinden die je met de hele groep kunt ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan ontsnappen uit een escape room, lasergamen, kanovaren of suppen of een creatieve workshop zoals schilderen. Maar je kunt ook een moorddiner, speurtocht of citygame plannen. 

Je kunt ook een aantal leuke activiteiten zelf organiseren in en rondom het luxe vakantiehuis voor 20 personen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zelf bedachte quiz? Het enige wat je nodig hebt is een laptop, groot beeldscherm en een aantal zelfbedachte vragen. En eventueel een prijs voor de degene die de meeste vragen goed heeft. Je kunt zelf ook een soort Expeditie Robinson spel bedenken. Hierbij strijd je in teams tegen elkaar met diverse opdrachten waarbij je uithoudingsvermogen, teamwork en creativiteit getest worden. 

Of wat dacht je van een karaoke avond waarbij iedereen van te voren een liedje instudeert? Zo heb je gegarandeerd een avond vol met muziek en plezier! Houd van te voren rekening met de interesses van de groep en zorg voor een gevarieerd programma met activiteiten voor jong en oud.

Culinair genieten met z’n allen

Een villa voor 20 personen is vaak uitgerust met één hele grote keuken, of meerdere kleine keukens (vaak verdeeld over meerdere woningen). Je kunt ervoor kiezen om één iemand te laten koken voor de hele groep, maar vaak is dat te veel werk. Wat je eventueel kunt doen, is een privé kok inhuren op locatie. Deze bereidt dan de lekkerste gerechten voor in de vakantievilla. Hier kun je de hele avond van genieten! Is dat te duur? Dan kun je ervoor kiezen om meerdere personen uit jullie groep te laten koken. Bij sommige vakantiehuizen staat de barbecue al klaar. Dat is net wat gemakkelijker dan zelf koken! En natuurlijk kun je ook altijd uit eten gaan of eten afhalen bij een restaurant of snackbar in de buurt. Genoeg opties dus!