Villa’s voor 20 personen in NederlandVilla huren voor 20 personen

Wil je een villa voor 20 personen in Nederland huren? Dan heb je geluk, want je kunt een aantal hele mooie villa’s vinden in dit land! Een villa voor 20 personen is ideaal voor een vakantie met de hele familie of met een paar gezinnen. De villa’s hebben met elkaar gemeen dat ze over genoeg ruimte beschikken voor iedereen en ook nog voorzien zijn van een aantal luxe faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een verwarmd buitenzwembad die niet alleen plezier en waterpret biedt aan kinderen, maar ook aan volwassenen. Of een XL jacuzzi in de tuin, zodat je met een aantal personen heerlijk kunt relaxen van de massagestralen. Of een privé sauna waar je even alle stress van je af kunt zweten. 

De villa’s voor 20 personen in Nederland staan stuk voor stuk op een unieke locatie in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de gastvrije Achterhoek wat een perfecte vakantiebestemming is voor grote groepen. Je hebt hier namelijk enorm veel ruimte om je heen. En de groepsaccommodaties die je hier kan vinden beschikken dan ook over een grote tuin waar de kinderen kunnen ravotten en de volwassenen maximaal kunnen genieten van het buitenleven. Nog meer locaties waar je vakantievilla’s voor 20 personen kunt vinden zijn de Veluwe en Friesland. Ook hier heb je genoeg ruimte om je heen!

Villa voor 20 personen in Nederland

Een villa voor 20 personen in Nederland huren? Dat kan zeker! Vaak bestaan accommodaties voor dit soort grote groepen uit meerdere vakantiewoningen. Eén woning is dan het hoofdgebouw en hier kun je dan ook de meeste faciliteiten vinden. De hele groep kan hier bijvoorbeeld samenkomen in een grote keuken (om samen te koken) of in de woonkamer (om samen te relaxen). De overige vakantiewoningen worden voornamelijk gebruikt om in te slapen. Dit heeft als voordeel dat je alsnog allemaal bij elkaar bent, maar je je toch als gezin terug kan trekken in je eigen vakantiewoning voor wat privacy. 

Om de selectie van de mooiste villa’s voor 20 personen in Nederland te maken hebben wij niet alleen gekeken naar de buitenkant van de villa, maar ook de binnenkant. Stijlvol interieur, luxe slaapkamers en badkamers, ruime woonkamers en genoeg zitplekken zijn ook erg belangrijk. Net als extra luxe (wellness) faciliteiten die zo’n vakantie voor een grote groep toch altijd net wat leuker maakt. Gaan er toch minder mensen mee op vakantie? Bekijk dan villa’s voor 16 personen of villa’s voor 14 personen