Villa’s voor 8 personen in NederlandVilla huren voor 8 personen

Wil je met een groot gezin, met meerdere gezinnen of met de hele familie op vakantie? Dan is een villa huren voor 8 personen in Nederland ideaal. In deze vakantievilla’s is er ruimte voor iedereen, inclusief genoeg ruimte voor jezelf. Op die manier kun je je ook altijd even terugtrekken. Een villa huren voor 8 personen is ook ideaal als opa en oma en/of de (klein) kinderen mee gaan op vakantie. Op die manier kun je toch met z’n allen samen zijn, zonder dat je gelijk een apart vakantiehuis erbij hoeft te huren. In een villa voor 8 personen heb je meerdere slaapkamers en vaak ook meerdere badkamers. 

De villa’s voor 8 personen staan verspreid door heel Nederland. Denk aan de Veluwse bossen, de Friese meren, de duinen op Texel en het Limburgse heuvellandschap. Heb je geluk, dan heb je een fantastisch uitzicht vanaf de vakantievilla op de nabij gelegen natuur. Dit kan de zee zijn, maar ook het bos of het water. En ga je voor extra luxe, dan kun je ook een villa voor 8 personen met privé wellness faciliteiten huren. Zoals een Finse sauna, een whirlpool/jacuzzi of een sunshower. Wat ook mogelijk is, is een vakantiehuis met een aanlegsteiger of een villa met een buitenkeuken. 

Is een luxe vakantiehuis voor 8 personen te klein voor je gezelschap? Bekijk dan villa’s voor 10 personen of villa’s voor 12 personen