Villa huren in DrentheVakantievilla’s in Drenthe

Een villa huren in Drenthe staat gelijk aan een (luxe) vakantie vieren in een rustgevende, landelijke omgeving. Drenthe is namelijk de dunst bevolkte provincie van Nederland en heeft daardoor zijn landelijke karakter behouden. Grote steden zijn er ook nauwelijks. Wat je dan wel kunt doen hier? Sowieso genieten van de rust en de natuur! Nationaal Park het Drents-Friese Wold is het één-na-grootste natuurgebied van Nederland. Alleen de Veluwe is groter. Ook Dwingelerveld en de Drentsche Aa zijn aanraders.

En als je dan toch op stap bent, kun je net zo goed een aantal hunebedden spotten. Want dat is toch wel typisch Drenthe natuurlijk. Waar je ook een keer gezien moet hebben is Kamp Westerbork. Een bezoek aan dit herinneringscentrum laat een diepe indruk achter. Wie toch de drukte op wil zoeken kan naar Assen gaan en ga je met kinderen op stap, dan zullen zij zich prima vermaken bij Dierenpark Emmen. 

Luxe villa huren in Drenthe

Wie een luxe villa in Drenthe huurt, komt er al gauw achter dat er geen betere omgeving bestaat voor een vakantie in eigen land. Hier kun je écht even een zijn met de natuur en alles even zijn gang laten gaan. En daar is je luxe villa gelukkig op ingericht. Grote raampartijen, natuurlijke materialen en wellness faciliteiten zorgen ervoor dat buiten naar binnen wordt gehaald en je in alle luxe kunt ontspannen. 

Wie een extra luxe villa wil huren in Drenthe, komt al gauw uit bij een wellness villa. Deze kan voorzien zijn van een sauna, zodat je alle stress even uit je lichaam kan zweten. Maar deze kan ook voorzien zijn van een sunshower, die je spieren ontspant met infrarood straling terwijl je aan het douchen bent. Of ga je liever voor een jacuzzi in de tuin? Zie je het al voor je; samen bubbelen terwijl je naar de sterren kijkt. Heerlijk!