Villa huren in FrieslandVakantievilla in Friesland

Wie een luxe villa in Zeeland wil huren, heeft de keuze uit een aanbod vol stijlvolle opties. Van design villa tot rietgedekte villa en van een houten villa tot een klassieke villa. Eén ding is zeker: in Friesland ga jij de tijd van je leven beleven tijdens een luxe vakantie. Je villa in Friesland is namelijk tot in de details stijlvol ingericht, zodat het je sowieso niet tekort komt aan comfort. Vaak zijn de woningen ook gelegen op prachtige locaties, zoals direct aan het water of midden in de natuur. Zo ben jij niet lang onderweg om te genieten van al het moois dat deze provincie te bieden heeft.

We kennen natuurlijk allemaal de schoonheid van de Friese meren waar we allemaal heel graag met een bootje overheen varen. Maar wist je dat Friesland ook rijk is aan een aantal prachtige Nationale Parken? Namelijk het Lauwersmeer, Schiermonnikoog, Drents-Friese Wold en Alde Faenen. Stuk voor stuk gebieden waar je je kunt laten verrassen door de prachtige diversiteit aan natuur. En Friesland beschikt natuurlijk ook over elf bijzondere steden die ieders een bezoek waard zijn. Ga lekker shoppen of pak een terrasje in Leeuwarden, Sneek, IJlst, Stavoren, Sloten, Workum, Dokkum, Hindeloopen, Bolsward, Harlingen of Franeker. En zo zijn er nog wel meer leuke dorpjes en steden om te ontdekken tijdens je vakantie!

Luxe villa in Friesland huren

Mocht je een luxe villa in Friesland willen huren, dan zijn er gelukkig een heleboel opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een villa aan het water met een eigen aanlegsteiger? Dan kun je je eigen boot meenemen of er een huren in de omgeving en die aanmeren voor je vakantievilla. Zo kun je er iedere dag op uit om de Friese meren te trotseren. Een villa aan het water heeft ook als voordeel dat je een prachtig uitzicht hebt op het kabbelende water. En dan hebben we nog niet gesproken over de prachtige zonsondergangen die je dan vanaf de villa kunt bekijken. Friesland is echt één van de mooiste provincies om een vakantie in eigen land te vieren!

En wat dacht je van een wellness villa in Friesland huren? Bijvoorbeeld een villa met privé zwembad, waar je dus iedere dag in je eigen zwembad kopje onder kunt gaan. Of een villa met jacuzzi waarin het heerlijk bubbelen is onder de sterrenhemel. En natuurlijk is een villa met sauna ook mogelijk. Niks is fijner dan alle stress die in je lichaam zit er even helemaal uit te zweten. Zo voel jij je na je vakantie in een vakantievilla in Friesland weer als herboren! Voor elk gezelschap is er wel een bijpassende woning te vinden. Voor één gezin van maximaal 6 personen tot grote groepen van maximaal 20 personen.