Villa huren in Noord-Holland


8-persoons villa met romantische stookplaats, whirlpool en sauna

Modern vakantiehuis in Schoorl met houthaard en wellness tub


Vakantievilla’s in Noord-Holland

Wil je een luxe villa in Nederland huren? Een villa huren in Noord-Holland betekent vakantie vieren in een veelzijdige provincie. Van historische steden tot prachtige uitgestrekte stranden en ongerepte duin- en natuurgebieden: je kunt werkelijk alle kanten op! Zo staat een bezoek aan Amsterdam vaak op nummer één. Deze hoofdstad ontvangt jaarlijks veel toeristen en dat is niet voor niets. Met haar pittoreske grachten, musea, parken, winkels en bruisende nachtleven is het voor iedereen een must-visit bestemming. Maar ook de steden Haarlem, Alkmaar en Enkhuizen zijn de moeite waard om te bezoeken. 

Zoek je liever de rust in de natuur op tijdens je verblijf in een villa in Noord-Holland? Ook dat is mogelijk. Noord-Holland beschikt over een prachtige kustlijn waar je kunt genieten van zon, zee en strand. Of trek je wandelschoenen aan en ontdek onderweg de schoonheid van de duingebieden of andere prachtige natuurgebieden in de buurt, zoals het IJsselmeer en de Zaanse Schans. 

Villa huren in Noord-Holland

Wil je het veelzijdige Noord-Holland ontdekken met het hele gezin of de familie? Dan kun je dit het beste doen vanuit een villa in Noord-Holland. Hier heb je alle ruimte voor jezelf, maar ook voor het hele gezelschap. Een villa in Noord-Holland bevat allerlei luxe faciliteiten die je vakantie zeer comfortabel maken. Denk bijvoorbeeld aan een keuken die van al het moderne apparatuur is voorzien dat je nodig hebt. Of een luxe badkamer met een ligbad waar je lekker in kunt badderen of een privé sauna waar je alle stress even van je af kan zweten. Sommige villa’s beschikken ook over een hottub of whirlpool in de tuin. 

Ook zijn de villa’s in Noord-Holland ook geschikt voor diverse gezelschappen. Mocht je met het hele gezin op stap gaan, dan is een villa voor 4 personen, een villa voor 6 personen of een villa voor 8 personen ideaal. Mocht je met meer gezinnen, de hele familie inclusief opa en oma en de kleinkinderen op vakantie willen, dan kun je het beste een villa huren voor 10 personen of meer.