Villa huren in ZeelandLuxe villa in Zeeland huren

Wie in Zeeland een villa wil huren, heeft de keuze uit best een groot aanbod. Zeeland is natuurlijk een populaire provincie om vakantie te vieren. Niet alleen bij Nederlanders, maar ook bij Duitsers en België. Zeeland heeft alles wat je van een (zon)vakantie mag verwachten: in totaal vind je hier namelijk 650 kilometer aan kustlijn met de meest schoonste stranden. Maar wist je dat Zeeland de meeste zonuren heeft? Er zijn bijna nooit stapelwolken, door de ligging aan zee.

En natuurlijk wil je tijdens je vakantie in een vakantievilla in Nederland ook even lekker culinair kunnen genieten in gezellige brasseries aan het strand. Gelukkig vind je in Zeeland een heleboel gezellige plekjes waar dit kan! De Belgen steken zelfs de grens over, omdat zij Zeeland veel mooier en leuker vinden dan de Belgische kust. En die populariteit verklaart ook waarom er zoveel (luxe) accommodaties in Zeeland zijn te vinden. Er is veel vraag naar luxe vakantiehuizen in Zeeland, maar ook luxe vakantievilla’s in Zeeland. 

Stijlvol vakantievilla’s in Zeeland

Mocht je een villa huren in Zeeland, dan zijn er gelukkig een heleboel stijlvolle opties. Verblijf je in een vakantievilla, dan heb je natuurlijk veel eisen. Zo wil je genoeg ruimte en privacy hebben, zodat je in alle rust met het hele gezelschap kan genieten. Ook zijn de villa’s gelegen op de meest prachtige locaties in Zeeland, veelal direct aan het water of lekker dicht bij het strand. Zo hoef je niet ver te rijden of lopen als je een keer de zee wil opzoeken. Over alle comfort is nagedacht, zo zijn de villa’s in Zeeland altijd voorzien van een royale woonkamer met of zonder sfeerhaard en een grote keuken die is voorzien van al het moderne apparatuur dat je nodig hebt.

Wil je echt luxe, dan neem je een villa met evenveel badkamers als slaapkamers. En het is natuurlijk ook fijn wanneer de vakantievilla in Zeeland een aantal extra luxe faciliteiten heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jacuzzi waar jij en je gezelschap in kunnen relaxen met een glaasje bubbels? Of een sauna waar je even alle stress van je af kan zweten. Er zijn zelfs villa’s in Zeeland met wijnkoeler, zodat de wijn altijd op perfecte temperatuur is. 

Voor ieder gezelschap geschikt

Mocht je een villa huren in Zeeland met het gezin; dan zijn er altijd goede opties te vinden met ruimte voor maximaal 6 personen. Mocht je met een groter gezelschap op vakantie gaan, bijvoorbeeld meerdere gezinnen of de hele familie, dan zijn er ook genoeg vakantievilla’s te vinden met ruimte voor bijvoorbeeld 10 of 12 personen. In onze selectie vind je alleen villa’s die niet alleen van buiten een luxe uitstraling hebben, maar ook van binnen.