Villa met zwembad huren in NederlandVilla met privé zwembad in Nederland

Wil jij een villa met privé zwembad in Nederland huren? Niks geeft je een luxer vakantiegevoel dan dat. In een openbaar zwembad moet je vaak lang in de rij staan en wordt je op drukke dagen niet blij van de massa mensen die in en rondom het zwembad hangen. Bij een villa met privé zwembad heb je daar geen last van; je hebt alle ruimte voor jezelf! En zo’n zwembad is niet alleen fijn voor de zwemliefhebbers onder ons. Ook zonaanbidders vinden het fijn om tussen het zonnebaden door even het verkoelende water op te zoeken. Ga je met kinderen op vakantie? Die beleven waarschijnlijk nog de meeste waterpret van allemaal. Een villa huren met zwembad is dan ook ideaal voor families of gezinnen.

Villa met zwembad in Nederland

Als je een villa met zwembad gaat huren in Nederland let er dan goed op of het zwembad jaarrond is geopend. Het kan namelijk zijn dat het zwembad slechts een aantal maanden per jaar is geopend. Dit is vooral in de zomer, omdat het dan veel minder energie kost om het zwembad op te warmen. Ook zijn er natuurlijk twee verschillende villa’s te huur: villa’s met binnenzwembad en villa’s met buitenzwembad. Bedenk goed van te voren welk zwembad jouw voorkeur heeft. Sowieso betekent een villa met zwembad in Nederland dat je lekker veel ruimte voor jezelf hebt en er vaak ook extra luxe (wellness) faciliteiten zijn, zoals een sauna, sunshower of bubbelbad/jacuzzi. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Inspiratie nodig voor de locatie? Denk eens aan een villa huren op Texel, waar je niet alleen geniet van de mooie stuifduinen maar ook de prachtige stranden. Of ga voor een villa huren in Zeeland, ook ideaal voor een strandvakantie in eigen land. Wil je je liever in het buitenland wanen? Ga dan voor een villa huren in Limburg, waar het net lijkt alsof je in Toscane bent. Of zoek de natuur en de rust op een ga voor een villa huren op de Veluwe

Villa met buiten- of binnenzwembad

Een villa met binnenzwembad in Nederland heeft als voordeel dat je het zwembad altijd kunt gebruiken, ook als het slecht weer is buiten. Welk seizoen het ook is, je kunt altijd een bommetje maken of baantjes zwemmen in het binnenzwembad van je vakantiehuis. Dat biedt gegarandeerd vakantieplezier dat niemand je kan afpakken. Echter heeft een villa met buitenzwembad in Nederland als voordeel dat je dat échte vakantiegevoel ervaart als je gaat zwemmen in de buitenlucht. Met een paar loungestoelen erbij en het zonnetje dat prikt op je gezicht voel het net aan alsof je op Ibiza bent. Natuurlijk moet het dan wel mooi weer zijn, maar dan is je vakantie wel helemaal compleet. Het enige dat nog ontbreekt is een buitenkeuken met barbecue. Mocht die er ook zijn, dan kan je hele vakantie niet meer stuk!

Meer wellness faciliteiten

Een verwarmd zwembad doet natuurlijk veel voor je algehele gezondheid. Mocht je gebruik willen maken van meer wellness faciliteiten tijdens je vakantie, dan is dit vaak mogelijk. Sommige vakantievilla’s zijn namelijk ook voorzien van een privé sauna. Naast dat een stomend bezoek aan een sauna ontspannend werkt, helpt het ook heel goed tegen stress. Omdat er ook meer witte bloedcellen worden aangemaakt, verhoogt dit je weerstand en wordt je bloedsomloop verbeterd. Wat je ook kan doen, is een vakantievilla met jacuzzi huren. Want wist je al dat een jacuzzi of bubbelbad helpt tegen spierpijn en het warme water je spieren laat ontspannen? Hetzelfde geldt ook voor een hottub. Na deze wellness vakantie keer jij compleet herboren weer terug naar huis.