Wellness villa huren

Een wellness villa huren in Nederland is de ideale gelegenheid voor een korte of lange wellness vakantie dicht bij huis. Even weer op adem komen terwijl je geniet van de privé wellness faciliteiten die je tot je beschikking hebt. Voor welke faciliteit(en) ga jij? Wil jij baantjes zwemmen in je eigen zwembad, even alles eruit zweten in je privé sauna, douchen onder een sunshower of relaxen in het warme water van een jacuzzi of hottub? Vaak hoef je niet eens te kiezen, want deze wellness villa’s beschikken meestal over meerdere wellness faciliteiten.

Zwembad

Jacuzzi

Sauna

Hottub

Wellness villa in Nederland

De wellness villa’s op Luxevillahuren.nl hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: ze zijn uiterst luxueus. En dat zie je niet alleen terug aan de buitenkant en de luxe faciliteiten, maar ook aan de binnenkant. Er is tot in de details nagedacht over het interieur en de sfeer. Het voordeel hiervan is dat jij je hier helemaal thuis voelt. Zo hoef je niets in te leveren op comfort en kun je maximaal genieten van je eigen privé wellness faciliteiten. Het voordeel is ook dat je in je eigen vakantievilla met wellness geen last hebt van andere gasten, zoals je in een spa wel hebt. In je wellness villa in Nederland geniet je van maximale rust en privacy. Zodat je alle tijd kunt besteden aan jezelf en je gezelschap, bijvoorbeeld je partner, je gezin of je vrienden.

Op de mooiste locaties

De bovenstaande villa’s hebben ook met elkaar gemeen dat ze op de mooiste locaties staan, verspreid door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een villa op Texel, waar je niet alleen dichte bossen, maar ook stuifduinen en prachtige stranden kunt vinden. Of een villa in Friesland, het liefst met een eigen aanlegsteiger zodat je een boot voor de villa kunt aanmeren. Of wat dacht je van een villa huren in Limburg, midden in het glooiende heuvellandschap en bourgondische dorpjes. Of een villa huren in Zeeland, waar je omringd bent door water en 650 kilometer aan kustlijn met de meest schone stranden van Nederland. Je bent niet lang onderweg en je kunt binnen no time in de rauwe natuur staan. Dat is het voordeel van een wellness villa huren op een prachtige locatie in Nederland.